قیمت ترون
قیمت ترون و همه چیز در خصوص ترون را میتوانید در این صفحه از صرافی سیمیا زیرمجموعه هلدینگ سیمیا مشاهده نمایید. قیمت ، نمودار ، نوسانات TRX
معرفی ارز دیجیتال و قیمت ترون (Tron)
ترون (Tron) یک پلتفرم غیرمتمرکز مبتنی بر بلاکچین است که توسط بنیاد ترون در سال ۲۰۱۷ راهاندازی شد. ارز ترون (TRX) در ابتدا توکنی مبتنی بر استاندارد ERC-20 اتریوم بود، اما یک سال بعد به شبکه اختصاصی ترون منتقل شد. پروژه ترون با هدف ارائه حق مالکیت به سازندگان محتوای دیجیتال ایجاد شد و نرمافزار آن از قراردادهای هوشمند، انواع سیستم های بلاکچینی و برنامههای غیرمتمرکز پشتیبانی میکند. بنابراین ترون با هدف ایجاد یک اینترنت غیرمتمرکز، میخواهد به عنوان ابزاری برای توسعه دهندگان جهت ساخت dAppها عمل کند. امروزه هر فردی قادر است در شبکه ترون اپلیکیشنهایی کاربردی ایجاد کند، محتوا ارائه دهد و در ازای آن پاداش TRX دریافت کند.
برای آشنایی بیشتر با رمز ارز TRX پیشنهاد میکنیم مقاله ترون چیست؟ را در بلاگ صرافی سیمیا مطالعه کنید.
بنیانگذار
ترون در سال ۲۰۱۷ توسط جاستین سان (Justin Sun) کارآفرین چینی راهاندازی شد. سان متولد سال ۱۹۹۰ و مدیرعامل شرکت بیت تورنت است که نام او از سوی مجله فوربس آسیا در بین بهترین کارآفرینان زیر ۳۰ سال جهان قرار دارد. او ابتدا ارز TRX را بر پایهی بلاکچین اتریوم راهاندازی کرد. اما با گذشت حدود یک سال، بلاکچین اختصاصی پروژه خود را معرفی کرد و در ژوئن ۲۰۱۸ میلادی، TRX به کوین اصلی شبکه ترون بدل شد.
کاربرد ارز و قیمت ترون (TRX)
توکن TRX ارز بومی بلاکچین ترون است که از آن برای بهرهمندی از حق حاکمیت، پرداخت کارمزدهای شبکه و اعطای پاداش استفاده میشود. مهمترین کاربردهای ارز ترون عبارتند از:
- کارمزد پایین تراکنشها
- سرعت بالای انجام تراکنش
- مشارکت در تصمیمات حاکمیتی
- استیکینگ (سپرده گذاری) و کسب سود
- استفاده از TRX در شبکه ترون در ساخت برنامههای غیرمتمرکز (DApps)
ویژگی های مهم و قیمت ترون
این ارز دیجیتال خود را به عنوان بستری برای سازندگان محتوا معرفی کرده تا آنها بتوانند بدون واسطه با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند. با توجه به این نکته که بخش سرگرمی به طور فزاینده در حال دیجیتالی شدن است، ترون میتواند در به کارگیری فناوری بلاکچین در این حوزه، به یک پیشگام و رهبر بدل شود. دادههای میزبانی شده در شبکه ترون رایگان و بدون دخالت هیچ نهاد مرکزی هستند و سازندگان محتوا میتوانند در ازای فعالیت خود، TRX را دریافت کنند.
ترون همچنین بازیهای غیرمتمرکز را در شبکه خود پشتیبانی میکند و بازیکنان میتوانند مستقیماً به توسعهدهندگان بازی TRX پاداش دهند. این شرکت همچنین اعلام کرده که از یک تیم توسعهدهنده با استعداد و با تجربه در سراسر جهان که از شرکتهای بزرگی مانند ریپل لبز جذب شدهاند، بهره میبرد.
امنیت شبکه و قیمت ترون چگونه تامین میشود؟
امنیت شبکه و قیمت ترون بر اساس مکانیزم اجماع اثبات سهام واگذار شده (DPoS) تامین میشود که در آن دارندگان TRX میتوانند با فریز کردن دارایی خود به «نمایندگان» برای تولید بلاک رای دهند. به گفته ترون، این رویکرد به بلاکچین کمک میکند تا به سطوح بالاتری از توان عملیاتی دست یابد. به طور کلی اکوسیستم ترون (TRC-20) بر سه سطح استوار است که عملکرد روان و قدرتمند آن را تضمین میکند:
- لایه ذخیره سازی: جایی که دادههای شبکه، وضعیت بلاکچین و تاریخچه دادهها به صورت ایمن ذخیره میشود.
- لایه برنامه: مختص توسعه دهندگان است و در آن از TRX برای توسعه برنامهها و ایجاد کیف پول استفاده میشود.
- لایه هسته: پردازش دستورالعمل های مختلف (به دو زبان برنامه نویسی سالیدیتی و جاوا).
چه مقدار توکن ترون (TRX) در گردش است؟
سقف دقیق عرضه ترون مشخص نیست و در حال حاضر حدود ۹۲ میلیارد TRX در گردش هستند. در مجموع، ۴۵٪ از کل عرضه ترون به بنیانگذار و خود پروژه اختصاص مییابد و ۵۵٪ مابقی هم بین سرمایهگذاران توزیع می شود.
- ۱۵/۷۵ میلیارد: سرمایهگذاران خصوصی در سال ۲۰۱۷
- ۴۰ میلیارد: شرکت کنندگان در عرضه اولیه کوین
- ۳۴ میلیارد: بنیاد ترون و یک شرکت متعلق به جاستین سان
کارمزد معامله و قیمت ترون (TRX)
خرید و فروش ارز TRX در صرافی والکس شامل کارمزد است که برای پرداختهای درون شبکهای از کاربر دریافت میشود.
کارمزد خرید: به صورت پلکانی از ۰/۴ درصد آغاز شده و با افزایش حجم معاملات طی مدت زمان ۳ ماه، تا ۰/۲ درصد کاهش پیدا میکند.
کارمزد فروش: به صورت پلکانی از ۰/۴ درصد آغاز شده و با افزایش حجم معاملات طی مدت زمان ۳ ماه، تا ۰/۲ درصد کاهش پیدا میکند.
کارمزد واریز: بر اساس ترافیک شبکه و صرافیهای مختلف، این مبلغ بین ۱ تا ۱۰ TRX میتواند متغیر باشد.
کارمزد برداشت: کارمزد برداشت ترون از کیف پول والکس ۱ TRX است.
کارمزد انتقال: بین دو کیف پول در صرافی سیمیا رایگان است.
روش نگهداری
قیمت ترون مشابه سایر رمز ارزهای موجود در بازار، قابلیت ذخیرهسازی طولانیمدت یا کوتاهمدت در کیف پول را دارد. بهترین کیف پولها جهت نگهداری این ارز دیجیتال عبارت اند از:
کیف پول سختافزاری: لجر نانو اس (ledger nano s)، لجر نانو ایکس (ledger nano x)، ترزور (Trezor).
کیف پول نرمافزاری: ترون لینک (Tronlink)، تراست ولت (Trust Wallet)، اتمیک ولت (Atomic Wallet).
کیف پول صرافی سیمیا: کیف پول صرافی سیمیا، یکی از امنترین راههای ذخیره و نگهداری ارز ترون در بازار ارزهای دیجیتال است.