آینده را با صرافی سیمیا معامله کنید!

لیست لحضه ای ارزهای دیجیتال

  • حجم بازار: $2,094,308,442,126.64
  • حجم روزانه: $85,064,653,232.33
  • تسلط بیت کوین: 53.67%

لیست ارزهای دیجیتال به صورت لحظه ای

تحت نظر
#ارز دیجیتالقيمتتغییر روزانهقیمت تومانیحجم بازارحجم روزانهنمودار
قیمت ارزهای دیجیتال

قیمت لیست ارزهای دیجیتال در صرافی سیمیا چطور محاسبه می‌شود؟

قیمت لیست ارزهای دیجیتال در صرافی سیمیا زیرمجموعه هلدینگ سیمیا به‌ صورت لحظه‌ای و بر اساس داده‌های جهانی نمایش داده می‌شود. یعنی قیمت‌هایی که در این صفحه به نمایش در می‌آیند، کاملا مطابق قیمت‌های سرویس‌های قیمتی بین‌المللی مانند کوین مارکت کپ و کوین گکو هستند. بعضی اطلاعاتی که در این صفحه به نمایش در می‌آیند عبارتند از: قیمت لحظه‌ای در لیست ارزهای دیجیتال، تغییرات روزانه قیمت‌ها، نمودار تغییرات قیمت رمزارزها، حجم معاملات، ارزش بازار و…

شما می‌توانید با استفاده از داده‌های موجود در این صفحه، از آخرین تغییرات قیمت در لیست ارزهای دیجیتال مطلع شوید و بر این اساس، برای خرید و فروش در لیست ارزهای دیجیتال برنامه‌ریزی کنید.

درباره لیست ارزهای دیجیتال

با افزایش محبوبیت لیست ارزهای دیجیتال و رمزارزها در دنیا و پیشرفت تکنولوژی، هر روز پروژه‌های رمزارزی جدیدی به بازار می‌آیند. هر کدام از این پروژه‌ها تلاش می‌کنند که به یکی از نیازهای کاربران و فعالان حوزه لیست ارزهای دیجیتال پاسخ بدهند. در حال حاضر چیزی بیشتر از 10000 رمزارز در بازار لیست ارزهای دیجیتال فعالیت دارند که کاربران به صورت دقیق با آنها آشنا نیستند.

برای خرید رمز ارز باید به صرافی‌های معتبر مراجعه کرد. در این صفحه از وبسایت صرافی سیمیا، با توجه به نیاز کاربران، اطلاعات مفیدی درباره رمزارزها گردآوری شده است. برای به دست آوردن اطلاعات مخصوص هر یک از این رمزارزها، کافی است نام آن رمزارز را در لیست ارزهای دیجیتال جست‌وجو کنید و وارد صفحه اختصاصی آن رمزارز شوید.

در هر صفحه از لیست ارزهای دیجیتال اطلاعاتی همچون قیمت ارز دیجیتال، معادل تومانی آن، درصد تغییرات روزانه، حجم معاملات روزانه بازار و نمودار هفت روزه و نمودار عقربه‌ای هر رمزارز ارائه شده است. لیست رمزارزهای ارائه‌شده در این صفحه بر اساس حجم معاملات است و بر همین اساس بیت کوین به عنوان پرچمدار این حوزه، در صدر لیست قرار گرفته است. با توجه به اطلاعات موجود، بیت کوین بیشترین ارزش بازار و تتر بیشترین معاملات روزانه را در بازار دارند.

نرخ آنلاین و لیست ارزهای دیجیتال در ایران

صرافی‌های رمزارزی داخل ایران معمولاً در لیست ارزهای دیجیتال را به تومان (ریال) معامله می‌کنند. در جدول بالا، نرخ زنده تومانی هر یک از لیست ارزهای دیجیتال قابل مشاهده است.

فهرست کامل جدیدترین رمز ارزها

در جدول فوق لیست ارزهای دیجیتال از اولین (قدیمی‌ترین) تا آخرین (جدیدترین) آنها آمده است. کافی است نام یا حروف اختصاری کوین مورد نظر را در بخش جست‌وجو وارد کنید تا اطلاعات روز ارز دیجیتال مورد نظر مشاهده شود.

قیمت ارز دیجیتال بیت کوین (BTC)

ارز دیجیتال بیت کوین در سال ۲۰۰۹ میلادی به دست خالق افسانه‌ای و ناشناس خود، یعنی ساتوشی ناکاموتو (Satoshi Nakamoto) راه‌اندازی شد. از آن زمان تاکنون، بیت کوین شاهد یک رشد چشمگیر بوده و قیمت آن از حدود صفر دلار به ۶۹ هزار دلار در نوامبر سال ۲۰۲۱ افزایش پیدا کرده است. البته لازم به ذکر است که سفر قیمتی بیت کوین چندان هم آرام نبوده و این ارز دیجیتال در طول این سال‌ها، فراز و فرودهای زیادی را تجربه کرده است.

بیت کوین در ابتدا تقریباً هیچ ارزشی نداشت. در واقع، در آن سال‌‌‌ها بیت کوین بیشتر به دنبال معرفی و شناساندن خود به فعالان بازار بود. در سال ۲۰۱۱، قیمت بیت کوین برای اولین بار به بالای ۱۰ دلار رسید. پس از آن، با گذشت زمان و با توجه به ماهیت تورمی بیت کوین، این رمزارز به عنوان نوعی «طلای دیجیتال» در بین سرمایه‌گذاران خرد و بزرگ محبوبیت پیدا کرد.

روند افزایش قیمت بیت کوین ادامه داشت، تا جایی که در سال ۲۰۱۲ توانست قله ۱۰۰ دلاری را فتح کند. در این میان، لازم به ذکر است که رویدادهای هاوینگ (نصف شدن پاداش استخراج) بیت کوین نیز تأثیر قابل‌توجهی بر افزایش قیمت این رمزارز داشته‌اند. اولین هاوینگ بیت کوین در نوامبر سال ۲۰۱۲ اتفاق افتاد و در نتیجه آن، قیمت این رمزارز از حدود ۱۲ دلار در نوامبر ۲۰۱۲ به بیش از ۱،۰۰۰ دلار در سال بعد افزایش یافت.

دومین هاوینگ بیت کوین در جولای سال ۲۰۱۶ رخ داد که پس از آن، این ارز دیجیتال اولین بازار صعودی بزرگ خود را در سال ۲۰۱۷ تجربه کرد. در نتیجه شور و هیجان فعالان بازار، قیمت این رمزارز در دسامبر آن سال به رکورد ۲۰ هزار دلاری خود دست یافت. با این حال، قیمت بیت کوین تا پایان سال ۲۰۱۸ و به دلیل فشار فروش شدید در بازار، به ۳،۱۲۸ دلار کاهش پیدا کرد و نزدیک به سه سال طول کشید تا به اوج خود در سال ۲۰۱۷ بازگردد.

بیت کوین سومین هاوینگ خود را در می سال ۲۰۲۰ تجربه کرد. پس از آن و از طرفی، با شروع همه‌گیری کووید-۱۹ و تزریق پول بیشتر به اقتصاد، بیت کوین دوباره یک روند صعودی در پیش گرفت. در دسامبر سال ۲۰۲۰، قیمت بیت کوین تا نزدیکی سطح ۳۰ هزار دلار افزایش یافت و در آوریل آن سال به سطح ۶۴،۸۹۹ دلار رسید که در نتیجه تقویت احساسات صعودی با افزایش پذیرش این رمزارز در بین سرمایه‌گذاران سازمانی و نرخ بهره بسیار پایین بود. 

قیمت بیت کوین برای مدت کوتاهی در ژوئن ۲۰۲۱ و در اثر ممنوعیت استخراج آن در کشور چین، به ۲۸،۸۸۰ دلار سقوط کرد. با این حال، برخی از سرمایه‌گذاران از این فرصت استفاده کردند و در کف خریدند. تا اینکه در اوایل ماه نوامبر همان سال، قیمت بیت کوین به بالاترین رکورد تاریخی خود یعنی ۶۹ هزار دلار رسید، که به دلیل احساسات مطلوب در بازار پس از تصویب اولین صندوق قابل‌معامله در بورس (ETF) مربوط به بیت کوین در اکتبر ۲۰۲۱ بود.

با این حال، از ژوئیه ۲۰۲۲، قیمت بیت کوین یک روند نزولی را در پیش گرفت. حمله روسیه به اوکراین، افزایش هزینه‌های انرژی، سقوط اکوسیستم رمزارزی ترا، شرایط بد اقتصاد کلان ناشی از تورم بالا و شروع چرخه افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو ایالات متحده، نقش مهمی در بازار نزولی در لیست ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۲ ایفا کردند. در طول این زمستان رمزارزی، بیت کوین بیش از ۷۰ درصد با اوج تاریخی خود فاصله گرفت و در اواخر سال ۲۰۲۲، تا کانال ۱۶ هزار دلار هم سقوط کرد.

تا اینکه، از ابتدای سال ۲۰۲۳ و با ظهور بحران بانکی در ایالات متحده، بیت کوین بار دیگر وارد یک روند صعودی شد و در مقایسه با سایر سرمایه‌گذاری‌ها، عملکرد بسیار بهتری از خود به نمایش گذاشت. بر اساس داده‌های بازار، قیمت بیت کوین در سه ماهه اول سال ۲۰۲۳، بیش از ۷۰ درصد افزایش یافت. 

با پذیرش روزافزون بیت کوین در بین سرمایه‌گذاران، تداوم مشکلات بانکی در ایالات متحده و احتمال تغییر سیاست‌های سخت‌گیرانه فدرال رزرو، و همچنین، نزدیک شدن به هاوینگ چهارم بیت کوین که قرار است در ماه می یا آوریل سال ۲۰۲۴ اتفاق بیفتد، انتظار می‌رود که قیمت این ارز دیجیتال همچنان به روند صعودی خود ادامه دهد.

قیمت ارز دیجیتال اتریوم (ETH)

مفهوم اتریوم ابتدا در سال ۲۰۱۳ از طرف یک برنامه‌نویس و با هدف ایجاد برنامه‌های غیرمتمرکز در بستر یک شبکه بلاکچینی مطرح شد. از زمان راه‌اندازی آن در سال ۲۰۱۵، اتریوم موفقیت‌های زیادی را در بازار کریپتو به دست آورده و پس از بیت کوین، به دومین دارایی دیجیتال بزرگ از نظر ارزش بازار تبدیل شده است.

قیمت اتریوم در نخستین روز‌‌‌های آغاز به کار آن، حدود ۳ دلار بود. همانند بیت کوین، قیمت اتریوم نیز در طول این سال‌ها افت و خیزهای زیادی را تجربه کرده است. اولین اوج قیمتی اتریوم در سال ۲۰۱۷ اتفاق افتاد؛ زمانی که قیمت این رمزارز حدود ۷،۴۰۰ درصد افزایش یافت و از ۱۸٫۶۲ دلار در مارس ۲۰۱۷ به بالاترین سطح خود در آن زمان، یعنی ۱،۳۹۶دلار در ژانویه ۲۰۱۸ رسید. البته، این اوج قیمتی مدت زیادی دوام نیاورد و قیمت اتریوم تا پایان سال ۲۰۱۸ به کمتر از ۱۰۰ دلار کاهش پیدا کرد.

پس از نزدیک به دو سال معامله در یک روند تقریباً خنثی، قیمت اتریوم در اواسط سال ۲۰۲۰ و با گسترش و افزایش محبوبیت بخش دیفای (امور مالی غیرمتمرکز)، به سرعت افزایش یافت.

همان‌طور که گفته شد، سال ۲۰۲۲، سال سختی برای لیست ارزهای دیجیتال، از جمله اتریوم بود. در طول زمستان رمزارزها و پس از ۱۰ هفته متوالی کاهش قیمت بین آوریل تا ژوئن ۲۰۲۲، اتریوم بیش از ۷۰ درصد از ارزش خود را از دست داد و قیمت آن از ۳،۵۰۰ دلار به ۹۹۰ دلار کاهش یافت.

با این حال، پس از انتقال موفقیت‌آمیز شبکه اتریوم به مدل اثبات سهام در سپتامبر ۲۰۲۲ و رونق گرفتن دوباره بازار رمزارزها از ابتدای سال ۲۰۲۳، اتریوم هم توانست سطوح روانی و مهم خود را پس بگیرد.

 با توجه به تقاضای بسیار بالا برای استفاده از شبکه بلاکچین اتریوم و از آنجایی که اتریوم یک رمزارز ضدتورمی است و کارمزد پایه این شبکه سوزانده می‌شود، انتظار می‌رود که با گذشت زمان، قیمت این ارز دیجیتال همچنان به روند روبه‌رشد خود ادامه دهد.

قیمت ارز دیجیتال تتر (USDT)

ارز دیجیتال تتر یک استیبل کوین است که ارزش آن به صورت یک به یک با دلار آمریکا پشتیبانی می‌شود. به این معنی که در تئوری، قیمت این رمزارز همیشه باید در حدود ۱ دلار باقی بماند.

 با این حال، رویدادهای غیرمنتظره در بازار (برای مثال، سقوط استیبل کوین شبکه ترا، ورشکستگی برخی از وام‌دهندگان رمزارزی در سال ۲۰۲۲ یا برخی از مشکلات نظارتی و ابهامات در مورد ذخایر پشتوانه تتر) باعث می‌شوند که تتر ارزش ثابت یک دلاری خود را از دست بدهد. با وجود این، تتر در طول این سال‌ها توانسته چنین مشکلاتی را با موفقیت پشت سر بگذارد و عنوان «استیبل کوین برتر بازار» را به خود اختصاص دهد.

قیمت ارز دیجیتال ریپل (XRP)

اولین قیمت ثبت‌شده برای ارز دیجیتال ریپل به اوایل آگوست سال ۲۰۱۳ برمی‌گردد که در محدوده ۰٫۰۰۵۸ دلار بود. به غیر از چند جهش کوتاه، قیمت این رمزارز تا سال ۲۰۱۷ تغییر چندانی نداشت و زیر ۰٫۰۱ دلار باقی ماند.

اولین رالی صعودی بزرگ ریپل در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۷ اتفاق افتاد. در آن زمان، شرکت ریپل چندین مؤسسه مالی را به شبکه پرداخت خود افزود و دفترکل خود را غیرمتمرکزتر کرد. در ماه می همان سال، قیمت این رمزارز به بیش از ۰٫۴ دلار رسید. در اواخر سال ۲۰۱۷ و با رونق گرفتن بازار کریپتو، XRP شاهد رشد بیشتری بود. به طوری که در ژانویه سال ۲۰۱۸، قیمت این ارز دیجیتال به ۳٫۸۴ دلار رسید که همچنان بالاترین رکورد تاریخی آن است.

با این حال، قیمت ریپل تقریباً به همان سرعتی که بالا رفته بود، سقوط کرد و تا پایان ژانویه ۲۰۱۸ به زیر ۱ دلار رسید. در حالی که گهگاه قیمت ریپل کمی افزایش پیدا می‌کرد، اما این رمزارز در یک روند نزولی کلی بود و در مارس ۲۰۲۰، کمتر از ۰٫۱۵ دلار ارزش داشت.

تا اینکه در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ و با شروع چرخه صعودی بازار لیست ارزهای دیجیتال، XRP نیز همین روند را دنبال کرد و قیمت آن در ماه نوامبر تا ۰٫۷۵ دلار افزایش یافت. با این حال، کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) ایالات متحده در دسامبر ۲۰۲۰ پرونده‌ای را علیه شرکت ریپل و دو تن از مدیران آن تشکیل داد و ادعا کرد که توکن XRP یک اوراق بهادار است و شرکت ریپل با ارائه‌ بدون مجوز آن، بیش از ۱٫۳ میلیارد دلار سرمایه جمع‌آوری کرده است.

این دعوای حقوقی باعث شد که بسیاری از صرافی‌های بزرگ، رمزارز ریپل را از لیست دارایی‌های تحت پشتیبانی خود حذف کنند که این موضوع به نوبه خود، افت قیمت XRP به زیر ۰٫۳ دلار را به دنبال داشت.

علی‌رغم این اتفاقات ناگوار برای ریپل، در سال ۲۰۲۱ و با رشد کلی بازار لیست ارزهای دیجیتال، قیمت XRP هم دوباره شروع به افزایش کرد و در ماه آوریل آن سال، به مرز ۲ دلار رسید. با وجود ثبت چند اوج محلی در ادامه مسیر، قیمت ریپل نیز تحت تأثیر زمستان سخت رمزارزها در سال ۲۰۲۲ قرار گرفت و در اواخر آن سال، در محدوده ۰٫۳ دلار معامله می‌شد.

اگرچه در سال ۲۰۲۳ و با رونق دوباره بازار لیست ارزهای دیجیتال، قیمت ریپل نیز کمی افزایش یافته، ولی این رمزارز هنوز با اوج تاریخی خود فاصله زیادی دارد. در حال حاضر، نتیجه نهایی پرونده ریپل با کمیسیون SEC هنوز اعلام نشده، ولی بسیاری از اعضای جامعه کریپتو انتظار دارند که این غول پرداخت بلاکچینی برنده دادگاه شود. پیروزی ریپل در این پرونده می‌تواند پیامدهای مثبت و قابل‌توجهی برای توکن XRP داشته باشد.

برای مثال، آن صرافی‌های رمزارزی که به دلیل این دعوای قانونی مجبور به توقف معاملات و حذف XRP شده بودند، ممکن است پشتیبانی از این رمزارز را از سر بگیرند. این موضوع می‌تواند منجر به رشد قابل‌توجه قیمت رمزارز ریپل شود.

قیمت ارز دیجیتال بایننس کوین (BNB)

ارز دیجیتال بایننس کوین برای اولین بار در سال ۲۰۱۷ عرضه شد و تقریباً در سه سال و نیم اول، با قیمتی بین ۱ تا ۴۰ دلار معامله گردید. در اوایل سال ۲۰۲۱، زمانی که بازار لیست ارزهای دیجیتال یک فاز صعودی را تجربه کرد، بایننس کوین به خوبی واکنش نشان داد و در ماه می آن سال، بالاترین رکورد تاریخی خود را در محدوده ۶۹۰ دلار ثبت کرد. پس از آن، قیمت این رمزارز وارد فاز نزولی شد و بیشتر تابستان سال ۲۰۲۱ را با قیمتی کمتر از ۴۰۰ دلار سپری کرد. قیمت بایننس کوین در اواخر آن سال دوباره بهبود یافت و در نوامبر ۲۰۲۱ به بالای ۶۰۰ دلار رسید.

با این حال، قیمت بایننس کوین در اواخر ژانویه سال ۲۰۲۲ به ۳۷۱٫۳۷ دلار کاهش یافت و پس از حمله روسیه به اوکراین در فوریه آن سال، تا ۳۶۱٫۲۳ دلار هم سقوط کرد. اگرچه قیمت این رمزارز در مارس ۲۰۲۲ به ۴۰۸٫۴۸ دلار رسید، اما در ماه می و به دنبال افت گسترده بازار کریپتو در پی فروپاشی اکوسیستم ترا، دوباره سقوط کرد و قیمت آن به ۲۱۶٫۳۶ دلار رسید.

در حال حاضر و با رونق گرفتن دوباره بازار رمزارزها از ابتدای سال ۲۰۲۳، بایننس کوین هم توانسته است برخی از سطوح مهم خود را پس بگیرد.

برخورداری از حمایت بایننس، بزرگ‌ترین صرافی ارز دیجیتال در جهان از لحاظ حجم معاملات، یک مزیت بزرگ برای بایننس کوین است. از طرفی، بایننس کوین دارای موارد استفاده بسیاری در بازار است که سایر کوین‌ها هنوز از آن برخوردار نیستند.

 در این میان، برخی از فعالان بازار، بایننس کوین را جایگزین ارزان‌تری برای اتریوم می‌دانند. علاوه بر اینها، بایننس با هدف کاهش عرضه رمزارز بومی خود، در دوره‌های سه ماهه، اقدام به سوزاندن تعدادی از توکن‌های BNB می‌کند. همه این عوامل می‌توانند دست به دست هم دهند و منجر به افزایش قیمت بایننس کوین در طول زمان شوند.

قیمت ارز دیجیتال کاردانو (ADA)

همانند سایر لیست ارزهای دیجیتال، کاردانو نیز از زمان معرفی خود مسیر پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته است. رمزارز کاردانو در اکتبر سال ۲۰۱۷ و با قیمت ۰٫۰۲۵ دلار به بازار عرضه شد. در همان روز، قیمت این ارز دیجیتال به پایین‌ترین سطح تاریخی خود، یعنی ۰٫۰۱۷ دلار، سقوط کرد. با این حال، در عرض تنها ۳ ماه، کاردانو به سرعت توجه و علاقه معامله‌گران بازار را به خود جلب کرد و در نتیجه، قیمت آن در اوایل ژانویه ۲۰۱۸ تا ۱٫۱۶ دلار افزایش یافت؛ که به معنای رشد بیش از ۴۵ برابری بوده و با توجه به استانداردهای بازار لیست ارزهای دیجیتال بسیار چشمگیر است.

در سه ماهه اول سال ۲۰۱۸، قیمت کاردانو سقوط کرد و در ماه مارس به ۰٫۱۳ دلار رسید. در سال ۲۰۱۹ و پس از رسیدن به مرز ۰٫۳۷ دلار در ماه می، ADA تا اواخر سال ۲۰۲۰ در محدوده ۰٫۰۳ تا ۰٫۱ دلار معامله شد و تغییر قیمت قابل‌توجهی نداشت.

تا اینکه، در سال ۲۰۲۱ و با رشد کلی بازار لیست ارزهای دیجیتال، قیمت کاردانو نیز وارد یک چرخه صعودی قوی شد. در اوایل سپتامبر ۲۰۲۱ و با اجرای هارد فورک آلونزو (Alonzo) – که قابلیت قراردادهای هوشمند را به این شبکه بلاکچینی اضافه کرد – قیمت ADA به بالاترین سطح تاریخی خود یعنی ۳٫۱ دلار رسید. اگرچه پس از این ارتقا، توسعه‌دهندگان صدها قرارداد هوشمند را در شبکه مستقر کردند، اما کاردانو یک فروش گسترده را تجربه کرد و نتوانست در رالی صعودی ماه نوامبر ۲۰۲۱ که قیمت بیت‌ کوین و اتریوم را به بالاترین سطح خود رساند، شرکت کند.

از زمان ثبت اوج تاریخی خود، قیمت کاردانو در یک روند نزولی کلی بوده و عواملی همچون آغاز درگیری روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ و سقوط اکوسیستم ترا در می ۲۰۲۲ هم این وضعیت را تشدید کردند. حتی اجرای هارد فورک مهم واسیل (Vasil) در سپتامبر ۲۰۲۲ هم نتوانست منجر به بهبود قابل‌توجه شرایط این رمزارز شود. کاردانو در نهایت سال ۲۰۲۲ را با یک افت ۸۰ درصدی به پایان رساند.

از ابتدای سال ۲۰۲۳، بازار ارزهای دیجیتال شاهد بهبود وضعیت خود بوده و کاردانو هم از این قضیه پیروی کرده است. در این میان، برخی از تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که در بازار صعودی بعدی، کاردانو می‌تواند رشد قابل‌توجهی داشته باشد و حتی موفق به پیشی گرفتن از اتریوم شود.

سوالات متداول:

+منبع قیمت لیست ارزهای دیجیتال در سایت صرافی سیمیا، کدام منبع خارجی است؟

منبع لیست ارزهای دیجیتال در سایت صرافی سیمیا، سایت کوین گکو (coingecko) است و لیست ارزها با توجه به تغییرات این منبع معتبر، به‌طور لحظه‌ای به‌روزرسانی می‌شوند.

+چرا قیمت لحظه ای تتر در صرافی‌های ایرانی متفاوت است؟

قیمت تتر در صرافی‌های ایرانی به عوامل مختلفی از جمله عمق بازار صرافی، حجم معاملات ۲۴ ساعته تتر در آن صرافی، کارمزد معاملات و… بستگی دارد و همین نکات

باعث ایجاد اختلاف کوچکی در قیمت خرید و فروش تتر در صرافی‌های ایرانی می‌شود.

+چه فاکتورهایی تعیین کننده قیمت ارز دیجیتال هستند؟

عوامل مختلفی مانند میزان قوی بودن پروژه و تیم توسعه‌دهنده یک رمزارز، عرضه و تقاضا، موضع قانون‌گذاران سراسر دنیا، پذیرش عمومی رمزارزها از سوی مردم،

سرمایه‌گذاری شرکت‌های مطرح دنیا و… از مهمترین عواملی هستند که قیمت را در لیست ارزهای دیجیتال را تعیین می‌کنند.

+چطور می‌توان قیمت لحظه ای لیست ارزهای دیجیتال را رصد کرد؟

برای مشاهده قیمت لحظه ای لیست ارزهای دیجیتال می‌توانید به وبسایتهایی مانند کوین مارکت کپ و کوین گکو مراجعه کنید. همچنین در صفحه قیمت ارز دیجیتال صرافی

سیمیا می‌توانید قیمت لحظه ای ارز دیجیتال مورد نظر خود، تغییرات قیمتی ۲۴ ساعته آن، حجم معاملات و… را مشاهده کنید.

+پیش‌بینی قیمت ارز دیجیتال چطور انجام می‌شود؟

برای پیش‌بینی قیمت لیست ارزهای دیجیتال در آینده، باید عوامل مختلفی را مورد بررسی قرار داد که از مهم‌ترین عوامل، می‌توان به بررسی بنیادی یا تحلیل فاندامنتال آن رمزارز

اشاره کرد. آپدیت‌های پروژه، میزان کاربردی بودن آن، مورد پذیرش قرار گرفتن از سمت عموم مردم و سازمان‌های مطرح و… از فاکتورهایی هستند که دید خوبی از قیمت

یک ارز دیجیتال به تومان در آینده به ما می‌دهند. شما می‌توانید برای محاسبه قیمت لیست ارزهای دیجیتال به تومان، از ماشین حساب ارز دیجیتال استفاده کنید.

ادامه مطلب جمع کردن
اسکرول به بالا